Over mij

Van harte welkom op mijn website.

Mijn naam is Anne Smolenaars en ik ben een fotograaf gevestigd in Asten.
Fotografie is spelen met licht en het vastleggen van een herinnering. Het is meer dan een momentopname. Bij portretten leg je iemands ziel vast, maar kun je ook hele mooie concepten maken. Voor mij is fotografie een uiting van mijn creativiteit, maar ook het vastleggen van mooie herinneringen voor anderen.

Ik heb altijd al een interesse voor fotografie gehad. Als kind kreeg ik van mijn ouders mijn eerste camera. Dit was nog een analoge camera met een fotorolletje. Al snel volgde er een digitale camera. Ik heb het altijd bijzonder gevonden dat je met zo een klein “kastje” een herinnering voor altijd kunt vastleggen.

Jarenlang heb ik me hobbymatig verdiept in fotografie en Photoshop. Tot ik in 2014 besloot om een 2-jarige deeltijdopleiding fotografie te gaan volgen aan de Fotovakschool in Venlo. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond.

Mijn interesse op het gebied van fotografie is heel groot. Het liefste fotografeer ik mensen en voor bedrijven. Portretten, maar ook mooie herinneringen voor gezinnen en families. Daarnaast werk ik regelmatig voor bedrijven. Ik kijk samen met het bedrijf hoe we het beste de bedrijfsvisie beeldend kunnen vastleggen, passend bij de huisstijl van het bedrijf. Tijdens mijn studie bij de Fotovakschool heb ik ontdekt dat ik het ook erg leuk vind om concepten uit te werken. Daardoor ben ik me gaan interesseren in fashionfotografie en heb ik mij nog meer verdiept in Photoshop. Hier hoop ik in de toekomst nog stappen in te kunnen maken.

Heb je interesse in een fotosessie of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op.
Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten? Volg me dan op Facebook en Instagram.
________________________________________________________________________________________________________________